Plussa-pisteet

Plussa-jäsenenä saat ostoistasi Plussa-pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Lisäksi voit ansaita palkintopisteitä kuukauden aikana tekemistäsi ruokaostoksista. Kuukauden lopuksi kaikki pisteesi lasketaan yhteen ja muutetaan Plussa-rahaksi niin, että jokaisesta 1 000 pisteestä saat käyttöösi 5 € Plussa-rahaa.

Tällä sivulla

Näin keräät Plussa-pisteitä

Keräät Plussa-pisteitä kaikista ostoistasi K-ryhmän ketjuissa sekä Plussan yhteistyökumppaneilta, kun näytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi tai muuta Plussa-ominaisuudella varustettua maksuvälinettä.

Kun hankit kaikille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit, koko perheen Plussaa kerryttävät ostot lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi.

K-ryhmän kaupat ja Plussa-kumppanit

Näin ansaitset palkintopisteitä

Jatkuvan Plussa-pistekertymän lisäksi voit ansaita palkintopisteitä kuukausittain tekemiesi ostojen perusteella. Maksimimäärän palkintopisteitä saat, kun ostosi kuukaudessa ovat 1 500 € tai enemmän.

Palkintopisteisiin oikeuttavat kaikki ostot K-Marketeista ja K-Supermarketeista, ruokaostokset K-Citymarketeista ja Neste K -asemilta.

Palkintopisteet kertyvät portaittain ostojen määrän perusteella. Ensimmäisen tason saavutat 350 euron kuukausiostoksilla.

Lisä-Plussa

Voit kerätä Plussa-pisteitä myös ketjukohtaisissa Lisä-Plussa-kampanjoissa. Näet keräämäsi Lisä-Plussat kuukausittaisella tiliotteellasi omana kohtanaan. Lisä-Plussat eivät vaikuta palkintopistekertymään.

Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä

Plussaa kertyy, kun maksat ostosi käteisellä tai yksityiskäyttöön myönnetyllä, henkilökohtaisella Visa- tai Mastercard-kortilla ja näytät kassalla Plussa-korttiasi.

Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Maksuaika -kortilla tai Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean, Danske Bankin ja Säästöpankin maksukorteilla. Näiden korttien Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä.

Plussa-pisteet eivät kerry näyttämällä K-Ruoka-sovelluksessa olevaa Plussa-kortin kuvaa. Plussa-pisteitä ei kerry pullonpalautuksista, alkoholi- ja tupakkatuotteista, Veikkauksen tuotteista, pääsylipuista ja lahjakorteista. Plussa-pisteitä ei myöskään kerry K-Raudan HetiEtu-ostoista.