Hyppää sisältöön

Plussa-edut ja ‑tarjoukset

Plussa-jäsenenä saat viikoittain rahanarvoisia etuja ja tarjouksia K-kaupoista. Plussa-tarjousten lisäksi saat henkilökohtaisia OmaPlussa-etuja, joilla säästät keskimäärin 20 % niistä tuotteista, joita muutenkin ostat. Pirkka-lehti on yksi jäsenen eduista, ja sen saat Plussa-kortilla K-ruokakaupasta veloituksetta. Käytä siis korttiasi ja hyödynnä tarjoukset!

Tällä sivulla

Henkilökohtaiset OmaPlussa-edut

Henkilökohtaiset viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut perustuvat Plussa-taloutesi ostohistoriaan. Edut ovat ladattu automaattisesti Plussa-kortillesi. Jos haluat lunastaa edun, käytä Plussa-korttiasi ostosten yhteydessä.

OmaPlussa-edut saat käyttöösi:

AppStore Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun. Google Play Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Jos tilaat asiakaskirjeen tai kirjaudut sovellukseen kuukauden alkupuolella, tulevat OmaPlussa-edut näkyviin ensimmäisen kerran seuraavan kuukauden alkupuolella. Jos teet liittymisen/kirjautumisen kuun puolivälissä tai sen jälkeen, eivät edut näy vielä seuraavassa kuussa vaan vasta sitä seuraavan kuun alkupuolella.

Jatkossa edut vaihtuvat joka viikon alussa ja näet ne K‑ruokakaupan alkuviikon sähköisestä asiakaskirjeestä, K‑Ruoka-sovelluksen kohdasta Omat Plussa-edut ja kirjautumalla sisään osoitteessa plussa.fi tai k-ruoka.fi Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

k-ruoka-sovellus

OmaPlussa-mobiilietu

Henkilökohtaisten OmaPlussa-etujen rinnalle on tuotu uutena K-Ruoka-sovelluksessa aktivoitava OmaPlussa-mobiilietu.

Sovelluksen käyttäjille suunnattu viikoittain vaihtuva OmaPlussa-mobiiliedun alennus on jopa -40 %. Etu tulee aktivoida sovelluksessa ennen ostotapahtumaa ja sen voi tehdä etukäteen, jolloin etu tallentuu Plussa-kortille. Kun etu on aktivoitu sovelluksessa, voi edun lunastaa lähimmästä K-ruokakaupasta käyttämällä Plussa-korttia maksutapahtuman yhteydessä. Viikon OmaPlussa-mobiilietu on henkilökohtainen ja voimassa aina ma-su.

Lue edusta lisää täällä >> Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Pirkka-lehti

Pirkka on Plussa-jäsenten kanta-asiakaslehti, jonka ideat ja vinkit perustuvat Plussa-jäsenten toiveisiin ja tarpeisiin.

Nykyisin Pirkka-lehti on kaikkien saatavilla K-ruokakaupoista. Lehti on veloitukseton Plussa-kortilla. Ilman Plussa-korttia Pirkka-lehden hinta on 4,90 €.

Voit lukea kaikki inspiroivat Pirkka-lehden artikkelit myös Pirkan verkkosivuilta Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun., voit myös selata lehtien näköisversioita Pirkka-näköislehdet. Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun..

Jos olet antanut markkinointiluvan Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun., saat suosituimmat artikkelit suoraan sähköpostitse.

Pirkka-lehti on Plussa-jäsenen etu

Plussa-jäsenen ajankohtaiset edut K-ryhmästä

Plussa-jäsenenä saat viikoittain etuja ja tarjouksia kaikista K-ryhmän kaupoista. Seuraa oman kauppiaasi tarjoamia etuja K-Ruoka-mobiilisovelluksesta Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun. tai tilaa asiakaskirje Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun. suoraan sähköpostiisi.