Plussa-kortit

Mitä enemmän käytät Plussa-korttiasi, sitä runsaammin saat rahanarvoisia etuja ja henkilökohtaisia palveluja.

Tällä sivulla

Käytä korttiasi

Käyttämällä korttiasi lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi. Korttia käyttämällä kartutat myös Plussa-pisteitäsi, joiden kertyessä saat Plussa-rahaa.

Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin kauppiaamme voivat K-Plussan avulla palvella sinua tuote-eduilla ja mieleisellä valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin palkitsevampi ja henkilökohtaisempi.

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun näytät ostoksia maksaessasi Plussa-korttiasi. Samalla varmistat, että hyödynnät myös kaikki Plussa-tarjoukset. Plussa-kortilla tekemiesi ostojen mukaan saat jatkossa henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia etuja.

Kaupan kassalla saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. K-Plussa kannattaa myös liittää pankin maksukorttiin, jolloin kerrytät Plussaa automaattisesti kaikista ostoistasi K-kaupoissa ja Plussa-kumppaneilla. Helppoa, vai mitä!

Kadonnut kortti

Onko Plussa-korttisi kadonnut tai vioittunut?

Toimi näin

Monipuolinen Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset.

Tilaa Plussa-kortti ja liity jäseneksi.

Voit hankkia kaikille seitsemän vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko talouden Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Tilaa rinnakkaiskortit kirjautumalla sisään Plussa-tilillesi.

K-Plussa -kortti

K-Plussa Maksuaika - Palkitsevin Plussa-kortti

Kuukausi- ja vuosimaksuttomalla K-Plussa Maksuaika -kortilla saat Plussa-kortin ja maksukortin parhaat puolet yhdessä kortissa. Saat ostoksistasi 0,5 % maksutapaetua eli Plussa-rahasi kertyy tavallista Plussa-korttia nopeammin kun maksat kortilla K-ruokakaupoissa, K-Raudassa, Intersportissa, Budget Sportissa ja Neste K:n sisäkassalla.[^1] Lisäksi kortti antaa maksuaikaa ja ostoturvavakuutuksen ostoksillesi.

Korttia voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat! Se toimii yli 36 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailman sekä verkossa. Voit nostaa sillä käteistä automaateista Suomessa ja ulkomailla. Saat laskun kuukausittain ja päätät itse, maksatko laskun heti vai osissa. Jos maksat laskun kokonaan heti, sinulle ei kerry lisäkuluja. Saat jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa. Yli 40 euron arvoisille tuotteille saat kortin mukana automaattisesti ilmaisen Ostoturvavakuutuksen.

Hae korttia, hallinnoi luottorajaasi ja lue lisää ostoturvavakuutuksesta osoitteessa plussamaksuaika.fi Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

[^1]: Maksutapaetua ei kerry verkkokauppaostoksista, mobiilimaksuista eikä K-Auton valikoimasta.

K-Plussa Maksuaikakortti

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissasi mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Vinkki: Jos joudut uusimaan korttisi ja sinulla ei vielä ole Plussa-tunnistetta liitettynä maksukorttiisi, kannattaa se lisätä uusinnan yhteydessä. Löydät ohjeet liittämiseen oman pankkisi verkkosivuilta. Linkit löydät alla pankeittain.

Säästöpankki

Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin.

Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti).

Yhdistä Plussa Säästöpankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Osuuspankki

OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden kaikkiin OP:n kortteihin. Saat uuden kortin kotiisi noin viikossa. Kortin tunnusluku (PIN-koodi) ja korttinumero säilyvät samana kuin nykyisessä kortissasi.

Yhdistä Plussa Osuuspankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Nordea

Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastercardiin, Nordea Blackiin sekä Nordea Debitiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista veloitetaan Nordean palveluhinnaston mukainen maksu.

Yhdistä Plussa Nordean maksukorttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Danske Bank

Yhdistä K-Plussa nykyiseen Debit-maksukorttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja Valuutta > Hae korttia –osiossa. Klikkaa MasterCard Debit -korttivaihtoehdon kohdalla painiketta ”Hae K-Plussa-ominaisuudella”, ja ilmoita K-Plussa-jäsennumerosi lomakkeessa sille määritellyssä kentässä.

Voit yhdistää K-Plussan jo olemassa olevaan Mastercard Classic-, Gold- tai Platinum -luottokorttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja Valuutta > Muuta korttia -osiossa ilmoittamalla meille K-Plussa jäsennumerosi muutoslomakkeen kentässä "Muu muutos". Uudesta kortista veloitetaan Danske Bankin palveluhinnaston mukainen maksu.

Yhdistä Plussa Danske Bankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Plussa-mobiilikortti

Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuun Android-puhelimeen, jossa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Sovellus Play-kaupassa. Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

MobilePay ja Plussa

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa. MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Kun lisäät Plussa-kortin MobilePay-sovellukseen, sinulle muodostuu mobiilikäyttöä varten uusi Plussa-kortin numero, jolla saat samat Plussa-edut ja pisteet kuin muillakin Plussa-korttinumeroilla. Jos puhelimesi katoaa, voit poistaa MobilePayssa olevan Plussa-kortin, jolloin muut Plussa-korttisi jäävät edelleen voimaan.

Siirry K-Ruoan sivuille Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.