Plussa-kortit

Mitä enemmän käytät Plussa-korttiasi, sitä runsaammin saat rahanarvoisia etuja ja henkilökohtaisia palveluja.

Tällä sivulla

Käytä korttiasi

Käyttämällä korttiasi lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi. Korttia käyttämällä kartutat myös Plussa-pisteitäsi, joiden kertyessä saat Plussa-rahaa.

Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin kauppiaamme voivat K-Plussan avulla palvella sinua tuote-eduilla ja mieleisellä valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin palkitsevampi ja henkilökohtaisempi.

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun näytät ostoksia maksaessasi Plussa-korttiasi. Samalla varmistat, että hyödynnät myös kaikki Plussa-tarjoukset. Plussa-kortilla tekemiesi ostojen mukaan saat jatkossa henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia etuja.

Kaupan kassalla saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. K-Plussa kannattaa myös liittää pankin maksukorttiin, jolloin kerrytät Plussaa automaattisesti kaikista ostoistasi K-kaupoissa ja Plussa-kumppaneilla. Helppoa, vai mitä!

Kadonnut kortti

Onko Plussa-korttisi kadonnut tai vioittunut?

Toimi näin

Monipuolinen Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset.

Tilaa Plussa-kortti ja liity jäseneksi.

Voit hankkia kaikille seitsemän vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi maksuttomat rinnakkaiskortit. Silloin koko talouden Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Tilaa rinnakkaiskortit kirjautumalla sisään Plussa-tilillesi.

K-Plussa -kortti

K-Plussa Maksuaika

K-Plussa Maksuaika on markkinoiden palkitsevin Plussa-kortti.

K-Plussa Mastercard –kortit ovat nyt K-Plussa Maksuaika –kortteja. Uudet kortit postitettiin vanhan kortin tilalle joulukuussa 2020. Kaikki korttiisi liittyvät asiat voit hoitaa joustavasti plussamaksuaika.fi Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.–sivulla.

Mikä on K-Plussa Maksuaika?

K-Plussa Maksuaika -kortti on tuttu K-Plussa-kortti sekä käytännöllinen maksu-, etu- ja luottokortti yhdessä paketissa.

Saat kaikki Plussa-edut ja -pisteet kätevästi yhdellä kortilla. Lisäksi kerrytät sillä Plussa-rahaa entistäkin nopeammin: Maksaessasi K-Plussa Maksuaika -kortilla K-ketjun kaupoissa, saat kaksinkertaiset Plussa-pisteet ruokaostosten lisäksi lukuisista muista hankinnoistasi. LisäPlussa-pisteitä ei kerry autohuolloista eikä verkkokauppaostoksista eivätkä ne vaikuta palkintopistekertymään.

Jos olet hankkinut korttisi Askosta tai Sotkasta, uuden K-Plussa Maksuaika kortin (aiemmin K-Plussa Mastercard) hakeminen ja luottorajan korotuksen tekeminen ei valitettavasti ole enää myymälässä mahdollista.

Luottoraja tarpeittesi mukaan

Jos korttisi luottoraja ei vastaa tarpeitasi, voit hakea luottorajan korotusta. K-Plussa Maksuaika -kortille voit hakea jopa 6 000 euron luottorajaa plussamaksuaika.fi Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

K-Plussa Maksuaikakortti

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissasi mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi.

Vinkki: Jos joudut uusimaan korttisi ja sinulla ei vielä ole Plussa-tunnistetta liitettynä maksukorttiisi, kannattaa se lisätä uusinnan yhteydessä. Löydät ohjeet liittämiseen oman pankkisi verkkosivuilta. Linkit löydät alla pankeittain.

Säästöpankki

Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin.

Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti).

Yhdistä Plussa Säästöpankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Osuuspankki

OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden OP-Visaan, OP-Visa Electroniin, OP-Visa Debitiin ja OP-Visa Debit Mobiiliin aina veloituksetta. K-Plussan lisäys ei vaikuta kortin muihin käyttöominaisuuksiin ja asiakastiedot pysyvät jatkossakin erillään, vaikka yhdellä kortilla on useampi ominaisuus.

Yhdistä Plussa Osuuspankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Nordea

Yhdistä K-Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden Nordea Credit Mastercardiin, Nordea Gold Mastercardiin, Mastercard Premiumiin, Nordea Platinum Mastercardiin, Nordea Blackiin sekä Nordea Debitiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Päivittäiset raha-asiat > Kortit > Kortin uusinta ja muokkaus”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa. Uudesta kortista veloitetaan Nordean palveluhinnaston mukainen maksu.

Yhdistä Plussa Nordean maksukorttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Danske Bank

Yhdistä K-Plussa nykyiseen Debit-maksukorttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja Valuutta > Hae korttia –osiossa. Klikkaa MasterCard Debit -korttivaihtoehdon kohdalla painiketta ”Hae K-Plussa-ominaisuudella”, ja ilmoita K-Plussa-jäsennumerosi lomakkeessa sille määritellyssä kentässä.

Voit yhdistää K-Plussan jo olemassa olevaan Mastercard Classic-, Gold- tai Platinum -luottokorttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja Valuutta > Muuta korttia -osiossa ilmoittamalla meille K-Plussa jäsennumerosi muutoslomakkeen kentässä "Muu muutos". Uudesta kortista veloitetaan Danske Bankin palveluhinnaston mukainen maksu.

Yhdistä Plussa Danske Bankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Plussa-mobiilikortti

Plussan mobiilikortti on Android-puhelimeen ladattava sovellus, joka toimii K-ryhmän kaupoissa lähiluettavan Plussa-kortin tavoin. Sovelluksen voi ladata NFC-ominaisuudella varustettuun Android-puhelimeen, jossa on käyttöjärjestelmäversio 4.4 tai uudempi. Kortti toimii lähes kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Sovellus Play-kaupassa. Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

MobilePay ja Plussa

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa. MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Kun lisäät Plussa-kortin MobilePay-sovellukseen, sinulle muodostuu mobiilikäyttöä varten uusi Plussa-kortin numero, jolla saat samat Plussa-edut ja pisteet kuin muillakin Plussa-korttinumeroilla. Jos puhelimesi katoaa, voit poistaa MobilePayssa olevan Plussa-kortin, jolloin muut Plussa-korttisi jäävät edelleen voimaan.

Siirry K-Ruoan sivuille Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.