Hyppää sisältöön

Plussa-kortit

Mitä enemmän käytät Plussa-korttiasi, sitä runsaammin saat rahanarvoisia etuja ja henkilökohtaisia palveluja.

Tällä sivulla

Käytä korttiasi

Käyttämällä korttiasi lunastat Plussa-etusi ostoksia tehdessäsi. Korttia käyttämällä kartutat myös Plussa-pisteitäsi, joiden kertyessä saat Plussa-rahaa. Plussa-pisteitä voi kerätä ainoastaan aktiivisen Plussa-jäsenyyden Plussa-kortilla, jolla on tehty Plussa-ostoja viimeisen 24 kuukauden aikana.

Mitä enemmän korttiasi käytät, sitä henkilökohtaisemmin kauppiaamme voivat K-Plussan avulla palvella sinua tuote-eduilla ja mieleisellä valikoimalla. Näin Plussasta tulee ajan kanssa sinulle vieläkin palkitsevampi ja henkilökohtaisempi.

Plussa-kortit ja maksaminen

Plussa-pisteitä kertyy, kun käytät ostoksia maksaessasi Plussa-korttiasi. Samalla varmistat, että hyödynnät myös kaikki Plussa-tarjoukset. Plussa-kortilla tekemiesi ostojen mukaan saat jatkossa henkilökohtaisia, juuri sinulle sopivia etuja.

Kaupan kassalla saat edut ja pisteet, kun käytät magneettijuovaista Plussa-korttiasi maksupäätteessä tai viet lähiluettavan korttisi maksupäätteen viereen. K-Plussa kannattaa myös liittää pankin maksukorttiin, jolloin kerrytät Plussaa automaattisesti kaikista ostoistasi K-kaupoissa ja Plussa-kumppaneilla. Helppoa, vai mitä!

Mikäli käytössäsi on useita Plussa-kortteja, on niissä jokaisessa eri kortin numero. Kaikki henkilökohtaiset Plussa-korttisi kerryttävät kuitenkin samaa Plussa-pistekertymää.

Kadonnut tai vioittunut kortti

Onko Plussa-korttisi kadonnut tai vioittunut?

Toimi näin

Monipuolinen Plussa-kortti

Plussa-kortilla keräät rahanarvoisia Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää monipuoliset Plussa-tarjoukset.

Tilaa Plussa-kortti ja liity jäseneksi.

Voit hankkia kaikille seitsemän vuotta täyttäneille perheenjäsenillesi maksuttomat Plussa-kortit. Silloin koko talouden Plussa-ostokset lasketaan yhteen ja saat helposti kasvatettua pistepottiasi. Tilaa rinnakkaiskortit kirjautumalla sisään Plussa-tilillesi.

K-Plussa -kortti

K-Plussa Maksuaika - Palkitsevin Plussa-kortti

Kuukausi- ja vuosimaksuttomalla K-Plussa Maksuaika -kortilla saat Plussa-kortin ja maksukortin parhaat puolet yhdessä kortissa. Saat ostoksistasi 0,5 % maksutapaetua eli Plussa-rahasi kertyy tavallista Plussa-korttia nopeammin kun maksat kortilla K-ruokakaupoissa, K-Raudassa, Intersportissa, Budget Sportissa ja Neste K:n sisäkassalla.1 Lisäksi kortti antaa maksuaikaa ja Tuoteturvavakuutuksen ostoksillesi.

Korttia voivat hakea kaikkien pankkien asiakkaat! Se toimii yli 36 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailman sekä verkossa. Voit nostaa sillä käteistä automaateista Suomessa ja ulkomailla. Saat laskun kuukausittain ja päätät itse, maksatko laskun heti vai osissa. Jos maksat laskun kokonaan heti, sinulle ei kerry lisäkuluja. Saat jopa 35 päivää korotonta maksuaikaa. Yli 75 euron arvoisille tuotteille saat kortin mukana automaattisesti ilmaisen Tuoteturvavakuutuksen.

Hae korttia, hallinnoi luottorajaasi ja lue lisää Tuoteturvavakuutuksesta osoitteessa plussamaksuaika.fi Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

1: Maksutapaetua ei kerry verkkokauppaostoksista, mobiilimaksuista eikä K-Auton valikoimasta
K-Plussa Maksuaikakortti

Pankkien maksukortit Plussa-ominaisuudella

Plussa-ominaisuus maksukortissasi mahdollistaa sujuvan maksamisen ja etujen hyödyntämisen yhdellä kortilla. Saat Plussa-pisteet ja edut automaattisesti kortilla maksaessasi. Mikäli käytössäsi on useita Plussa-kortteja, on niissä jokaisessa eri kortin numero. Kaikki henkilökohtaiset Plussa-korttisi kerryttävät kuitenkin samaa Plussa-pistekertymää.

Vinkki: Jos joudut uusimaan korttisi ja sinulla ei vielä ole Plussa-tunnistetta liitettynä maksukorttiisi, kannattaa se lisätä uusinnan yhteydessä. Löydät ohjeet liittämiseen oman pankkisi verkkosivuilta. Linkit löydät alla pankeittain.

Säästöpankki

Nyt voit yhdistää K-Plussa-ominaisuuden myös Säästöpankin maksu- ja luottokortteihin.

Plussa-ominaisuuden yhdistäminen on mahdollista Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttiin, Visa Gold Credit/Debit -korttiin, Visa Debit -pankkikorttiin sekä Visa Debit Online -pankkikorttiin (aiempi Visa Electron -pankkikortti).

Yhdistä Plussa Säästöpankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Osuuspankki

OP:n asiakkaana voit yhdistää K-Plussan maksukorttiisi kirjautumalla op.fi-verkkopalveluun. Voit lisätä K-Plussa-ominaisuuden kaikkiin OP:n kortteihin. Saat uuden kortin kotiisi noin viikossa. Kortin tunnusluku (PIN-koodi) ja korttinumero säilyvät samana kuin nykyisessä kortissasi.

Yhdistä Plussa Osuuspankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Nordea

Yhdistä Plussa maksukorttiisi kirjautumalla verkkopankkiisi. Voit lisätä Plussa-ominaisuuden Nordea Credit-, Nordea Gold-, Nordea Debit-, Nordea Premium-, Nordea Platinum- ja Nordea Black -korttiin. Lisää Plussa-ominaisuus helposti verkkopankin kohdassa ”Talous > Kortit. Valitse haluamasi kortti, ja seuraavalla sivulla klikkaa K-Plussan vierestä ”Lisää”. Uusi kortti saapuu sinulle noin kolmen viikon kuluessa.

Yhdistä Plussa Nordean maksukorttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Danske Bank

Onko sinulla Danske Bankin Debit-kortti? Yhdistä K-Plussa nykyiseen korttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja Valuutta > Hae korttia -osiossa klikkaamalla Mastercard Debit -korttivaihtoehdon kohdalla painiketta ”Hae K-Plussa-ominaisuudella”.

Onko sinulla Danske Bankin Debit/Credit –yhdistelmäkortti? Voit yhdistää Plussan jo olemassa olevaan yhdistelmäkorttiisi Danske Bankin verkkopankissa Kortit ja valuutta > Muuta korttia –osiossa ilmoittamalla meille K-Plussa-jäsennumerosi muutoslomakkeen kentässä ”Muu muutos”.

Yhdistä Plussa Danske Bankin korttiisi täällä > Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

MobilePay ja K-Plussa

MobilePay käy maksuvälineenä kaikissa K-ruokakaupoissa, Intersport- ja Budget Sport -myymälöissä 31.12.2023 saakka. Plussa-kortin lisäämismahdollisuus MobilePayhin päättyi 2.10.2023. Ne MobilePayn käyttäjät, jotka ovat lisänneet Plussa-kortin sovellukseen aiemmin, voivat jatkaa käyttöä normaalisti 31.12.2023 saakka.

MobilePay ja norjalainen Vipps yhdistyivät keväällä 2023 uudeksi Vipps MobilePay-yhtiöksi. Yhdistymisen myötä MobilePay-sovellus tulee muuttumaan, eikä uusi sovellus enää tue K-ryhmän kaupoissa maksamista. Verkkokaupoissa maksutapa jää käyttöön normaalisti.

Plussa-kortti K-Ruoka-sovelluksessa

Tiesitkö, että voit nyt tunnistautua, hyödyntää Plussan etuja, kerryttää Plussa-pisteitä sekä käyttää paperitonta palvelua K-ruokakaupoissa K-Ruoka-sovelluksesta löytyvän Plussa-kortin viivakoodin avulla?

Ominaisuus toimii sekä Android että iPhone älypuhelinten käyttäjillä.

Siirry K-Ruoan sivuille Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.

Plussa-kortin viivakoodi K-Ruoka-sovelluksessa

Plussa-mobiilikortti-sovellus Android-puhelimille

Plussa-mobiilikortti toimii kaikissa nykyaikaisissa Android-laitteissa, joissa on NFC-kyvykkyys. Mobiilikortti luetaan fyysisen lähiluettavan Plussa-kortin tavoin näyttämällä puhelinta maksupäätteen NFC-lukijaan (koskettamalla puhelimella maksupäätteen vasenta kylkeä), joka tunnistaa asiakkaan Plussa-jäsenyyden ja kohdistaa Plussa-edut ja ‑pisteet asiakkaalle. Puhelinta tai sovellusta ei tarvitse avata erikseen mobiilikortin lukemista varten, vaan riittää, että laitteen näyttö on päällä. Plussa-mobiilikortti toimii rinnakkain Google Walletiin kytkettyjen maksukorttien kanssa.

Mikäli puhelimessa on asennettuna vanha K-Plussa Mobiilikortti -sovellus, voi sen käyttöä jatkaa. Vanha sovellus ei päivity uuteen Plussa-mobiilikortti-sovellukseen. Jos puhelimeen asennetaan uusi Plussa-mobiilikortti-sovellus, tulee vanha K-Plussa Mobiilikortti -sovellus poistaa. Puhelimen vaihtuessa uuteen, tulee varmuuskopiosta mahdollisesti uuteen laitteeseen siirtynyt vanha K-Plussa Mobiikortti poistaa ja asentaa uusi versio Google Play -sovelluskaupasta.

Google Play Linkki ohjaa sinut toiseen palveluun.