Benefits and offers

As a Plussa member you get many offers and benefits from K stores. Pirkka magazine is one of many benefits and you can get it from your own grocery store. Use your card and get discounts!

On this page

Pirkka-lehti

Pirkka on Plussa-jäsenten kanta-asiakaslehti, jonka ideat ja vinkit perustuvat Plussa-jäsenten toiveisiin ja tarpeisiin.

Ennen syyskuuta 2020 lehti jaettiin postitse niille asiakkaille, joiden Plussa-kortille rekisteröidyt ostokset ylittivät tietyn ostorajan. Nykyisin Pirkka-lehti on kaikkien saatavilla K-ruokakaupoista. Lehti on veloitukseton Plussa-kortilla. Ilman Plussa-korttia Pirkka-lehden hinta on 4,90 €.

Voit lukea kaikki inspiroivat Pirkka-lehden artikkelit myös Pirkan verkkosivuilta, voit myös selata uusinta lehteä näköislehtenä. Jos olet antanut markkinointiluvan, saat suosituimmat artikkelit suoraan sähköpostitse.

Pirkka-lehti on Plussa-jäsenen etu

Henkilökohtaiset OmaPlussa-edut

Henkilökohtaiset viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut perustuvat Plussa-taloutesi ostohistoriaan. Näet henkilökohtaiset OmaPlussa-etusi, kun kirjaudut Plussa-tilillesi tai lataat K-Ruoka-mobiilisovelluksen. Voit tilata edut myös omaan sähköpostiisi antamalla sähköpostimarkkinointiluvan.

Edut ovat ladattu automaattisesti Plussa-kortillesi. Jos haluat lunastaa edun, näytä Plussa-korttiasi maksupäätteellä.

Plussa-jäsenen ajankohtaiset edut K-ryhmästä

Plussa-jäsenenä saat viikoittain etuja ja tarjouksia kaikista K-ryhmän kaupoista. Seuraa oman kauppiaasi tarjoamia etuja K-Ruoka-mobiilisovelluksesta tai tilaa asiakaskirje suoraan sähköpostiisi.

Plussa-jäsenen ajankohtaiset edut Plussa-kumppaneilta

K-Plussan laaja yhteistyökumppanien verkosto takaa sen, että saat Plussa-jäsenenä erinomaisia etuja kaikkina vuodenaikoina.

Ajankohtaista: Korona-tilanteesta johtuen Plussa-verkoston tarjoamat edut ovat väliaikaisesti tauolla.