Plussa-jäsenyyden hallinta

Plussa-jäsentietoja hallitaan kirjautumalla sisään Plussa-palveluun henkilökohtaisella K-Tunnuksella. Näet oman jäsenyystasosi sisäänkirjautuneena kohdassa Plussa-kortit.

Talouden Plussa-pääjäsen

Pääjäsenellä on enemmän valtuuksia kuin talouden muilla Plussa-jäsenillä. Pääjäsen voi kutsua uusia täysi-ikäisiä tai vähintään seitsemän vuotta täyttäneitä alaikäisiä jäseniä talouteensa. Kutsu uusia jäseniä.

Pääjäsen voi myös irrottaa jäseniä Plussa-taloudesta, tällöin täysi-ikäiselle jäsenelle muodostuu uusi oma Plussa-jäsenyys. Irrota jäseniä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisäksi pääjäsen voi tilata itselleen ja alaikäiselle Plussa-jäsenelle kadonneen tai vioittuneen tilalle uuden veloituksettoman Plussa-kortin. Tilaa uusi kortti kadonneen tai vioittuneen tilalle.

Talouden täysi-ikäinen Plussa-jäsen

Täysi-ikäinen jäsen voi irrottaa jäsenyytensä nykyisestä taloudesta, jolloin hänelle muodostuu oma Plussa-talous. Irrota jäsenyytesi nykyisestä taloudesta ja perusta oma talous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Täysi-ikäisen jäsenen tulee itse tilata kadonneen tai vioittuneen Plussa-kortin tilalle uusi veloitukseton kortti kirjautumalla Plussa-palveluun.